DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 27.09.2023 12:22:58

NOVINKY / News 2015

 

 

 

31.10. a 1.11.2015 Prague Expo Dog - MVP Praha

V praze jsme zakončili letošní výstavní sezonu. Konkurence byla veliká, především z Polska. První den se nám vedlo o něco lépe, pan rozhodčí vypadal sice mile, ale mnoho psů si to rozhodně nemyslelo, někteří se ho dost báli. I tak dostali oba naši miláčci známku výbornou, Adámek V4 a Karinka V2, res. CAC. Druhý den to bylo o něco horší, vlastně to zpočátku vypadalo lépe než den předchozí - totiž pan rozhodčí, tentokrát z Irska, nás s Adámkem poslal na třetí místo, tudíž velké nadšení. Ale po vyzvednutí desek a výsledku jsme zjistili, že má Adámek známku Velmi Dobrou se 4. místem! Prý se pan rozhodčí spletl, nebo snad personál v kruhu? Bohužel i toto se na výstavě stane. Radost vystřídalo zklamání. Alespoň Karinka dostala stejnou známku jako v den první.  Adámkovi chybí poslední první místečko na některé z výstav, aby se stal též českým šampionem jako Karinka a Royček, tak nám držte palečky, ať je klučina šikovný a podaří se mu to wink Těšíme se na další výstavy s přáteli v přítším roce smiley

11.10.2015 MVP České Budějovice

Paní rozhodčí ze Slovinska byla vlídná a příjemná. Adámek dostal ve třídě otevřené Výbornou s CAC a Karinka vyběhala Výbornou CAC a poté res.CACIB. Nakoupili jsme ještě pár pamlsků a hraček pro naše miláčky a vyrazili domů.

image image

 

30.8.2015 MVP Mladá Boleslav

Úspěšný den pro naše miláčky. Karinka s Adámkem ve třídě otevřené se krásně umístili. Adámek obsadil druhé místo - V2 res. CAC. Karinka se předvedla hezky, získala V1 CAC a následně res. CACIB. Splnila podmínky pro udělení titulu ČESKÝ ŠAMPION smileyyesheart  Přejeme naší holčičce - mamině mnoho dalších výstavních úspěchů.

 

8.8.2015 Krajská výstava Kladno

V Kladně se nám opět dařilo. I přes tropické horko jsme se vydali na výstavu. V hale to na konec nebylo nejhorší, dalo se tam dýchat a pejsani, přes horko, běhali krásně. Od pana Mudry dostali oba krásné posudky a v závěřečných soutěžích krajských vítězů se Adámek probojoval na 2. místo nejlepšího psa všech plemen laughyes Karinka se pak dostala do užšího výběru mezi 5 nejhezčích fen. 

 

19.7.2015 Národní výstava psů Mladá Boleslav

Tentokrát dole na trávě. Děkujeme paní rozhodčí za vlídný přístup ke psům i k páníčkům, kdy je v tom horku nehonila. Adámek s Karinkou byli zmoženi vedrem, ale na stole posuzování ustáli. Adámek V2, res CAC a Karinka V1 CACsmiley

 

 

13.6.2015 Klubovka KCHMPP  - Mladá Boleslav

Čekalo nás letní počasí s vysokou teplotou, pejsanům i nám bylo horko, některému se chtělo běhat, jinému méně, ale všichni předvedení pejci si zaslouží pochvalu smiley Pan rozhodčí byl milý, důkladný a měl správný přístup při pozuzování. Adámek měl tři soupeře, po dlouhé rozvaze pana rozhodčího dostal třetí místečko s výbornou. Karinka na místě druhém také s výbornou. Děkujeme za pěkné posudky.

 

 

24.5.2015 NORD BOHEMIA CANIS - MVP LITOMĚŘICE

Tato výstava se nám víceméně vyvedla. Měli jsme kruh v hale hned u vchodu, všude koberec, takže se pejsani mohli pohybovat volně, aniž by se umazali. Konečně se panička Adámka a Karinky po delší době vrátila do pozice handlera a šlo jim to skvěle smiley Adámek dostal V1 CACyes Karince se opět na stole moc nelíbilo, ale jinak posudek má krásný - 4. místečko s Výbornou. Nakoupili jsme pár potřebných věcí na česání, také plyšového pískacího hada pro Royka, aby měl už konečně svého a rozjeli se domů. 

 

8.5.2015 Pojizerská výstava psů Mladá Boleslav

Adámek V3, Karinka V2. Za foto děkujeme Martě a Jardovi Broukalovýmcheeky  

 

3.5.2015 MVP Praha

Tato výstava byla podobná jako předchozí. Posuzoval nás rozhodčí z Chorvatska pan Tino Pehar.  Adámek opět V2 res.CAC a Karinka V2. 

 

26.4.2015 MVP České Budějovice

Karinka s Adámkem se po dlouhé půlroční pauze ocitli v našem oblíbeném výstavním areálu, ale bohužel jejich panička musela zůstat doma z důvodu nemoci. Tudíž si museli přivyknout na jejich "druhou" handlerku smiley Šlapali oba krásně. Dostali krásné posudky od pana rozhodčího Řehánka. Adam V2 res.CAC a Karinka V3. Děkujeme přátelům za odvoz a pomoc na výstavě.